A színpompás salátához könnyű húsra gondoltam, ami kellemesen harmonizál a paradicsom saláta öntettel.
Hozzávalók:
- 14-16 dkg hal filé / legalább, mert rengeteg vizet veszít sütéskor/
- 1 tk olíva olaj
- pár csepp friss citromlé a halra sütés előtt
- 1 csipet só
1 adag paradicsom saláta / a receptje a blogban megtalálható /
Elkészítés:
A kiolvasztott, lecsepegtetett halat / egy papírtörlő szuper/ picit megsózom, pár csepp citromlét adok mindkét oldalának, majd irány a forró serpenyő. Eredményesebb, ha nincs összekarcolódva a serpenyőnk.Fontos, hogy forró serpenyőben kevés olaj legyen, mert ilyen szín a végcél, mint a képen.
Óvatosan fordítom meg a halat, én lapát formájú eszközöm azzal tökély, mert egyébként könnyen összetörik.
Biztosan megsült, ha a villát közzé szúrva elválik a filé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése