Ennek a csoda finom zöldséges lepénynek a receptjét megtalálod a blogomban, most csak a formát változtattam, és egy kis spenótot, fehér káposztát is tettem a zöldségek közzé.
Most teszem a sütőbe
ZÖLDSÉGES LEPÉNY TELJES KIŐRLÉSŰ LISZTBŐL név alatt találod meg a blogomban ezt a receptet, ha te is meg szeretnéd sütni.
Én most ekkora darabokra vágom, de ki, mint szereti! Mivel elég laktató, inkább kisebbre ajánlom.
Tulajdonképpen minden zöldség mehet bele, ami felesleges a hűtőben, de azért törekedjünk a harmóniára.
Imádom kurkumával, de gondoljunk arra, hogy nem mindenki kedveli, ezért tartsunk közvélemény kutatást mielőtt elindul a kezünk a szórással!
Ugye milyen gusztusos! Frissen fogyasszátok, ha lehet, mert az az igazi, de persze hidegen is finom!
Általában fokhagymás tejföllel, vagy feta krémmel tálalom, de ezek elhagyhatóak. Van aki csak natúr tejföllel fogyasztja. Én sok-sok csilis olajjal locsolom meg!
Általában megijednek tőle az emberek, de másodjára már ez az ijedség alább hagy, mert rájönnek, hogy milyen egyszerű!!