2014. november 28., péntek

Camembert őszibarackkal és mézzel



5 PERCES FOGÁS!  Gyorsan, könnyűt, finomat, ez a cél, és a hús elkerülése!
Ez tökéletes megoldás, 4 alapanyagból!



Hozzávalók:

  • 1 db camembert sajt
  • 3 db felezett őszibarack
  • 1-2 ek méz
  • pici olaj a sütéshez

 Elkészítés:

A képen látható módon felvágom a camembert, és az őszibarackokat, most így készítem, a variálhatnám másképpen is!! A sütő bekapcsolásával kezdem, ha van grill program , azt használjuk! 200 fokra kapcsolom, mert 2-3 perc alatt megolvad, égetni nem szeretném , és ha tovább hagyom , akkor szétolvad a sajt, és semmi nem maradna belőle.
A serpenyőbe helyezem a sajtokat, és irány a sütő 190 fokon  2-3 perc, nagyon résen kell lennem, hogy ne olvadjon szét a sajt!
Tálaláskor mézzel megcsurgatom, ha felnőttek fogyasztják , akkor kevés rózsa borssal megbolondítom, most csak petrezselymet hintek rá.


Ha főételnek kínálom, akkor párolt rizzsel kínálom.