Ma délelőtt zöldségekkel töltött spenótos palacsintát készítettem sajt mártással, de kimaradt pár darab palacsintám, és ekkor, egy kicsit tovább gondoltam a dolgot, majd ez lett a végeredmény. A sajt krémen kicsit sűrítenem kell, hogy megmaradjon töltelékként a palacsintában, egy kevés aprított spárgát is teszek a krémbe, majd megformázom a palacsintát. Ezután már csak a díszítés van hátra.
Az étel készítésre elég időt kell fordítani, mert könnyebb becsúszhat a hiba, ami később nehezen javítható, mint ebben az esetben is!
Csúnyán hajtogattam össze a palacsintát, de ez még nem minden, rosszul is fotóztam, de gondoltam , tanulságképpen mégis felrakom!!
A spenótos palacsintába friss spenótot tettem, de kimaradt egy kevés, így ez kerül a palacsinta tetejére, ezzel is lazábbá próbálom tenni a fogást. Kérdezhetnétek, hogy kerül ide a spárga, de csak annyit tudok mondani, hogy zöld napom van! :-) Vannak mosolygós napok, olykor szerencsések, miért ne lehetne zöld nap is!?
A parmezánt ki nem hagynám!
Aki nagyon szereti a sajt mártást, a tejfölt, nyugodtan adjon még a fogáshoz, tőlem köztudottan távol áll!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése