Itt az eper szezon ami számomra minden évben egy nagyon kellemes emlék, a lányom születésének hónapja. Annyi epret, mint amikor született, soha életemben egyszerre nem ettem. Az összes rokon, barát epret hozott ajándékba a kórházba, és amikor hazamentünk, otthonra is! Az eper és szeretet egybeolvadt! Imádom azóta is!
Isteni recept, rém egyszerű, és igazából levesnek sem mondható, talán egy finom krém desszert, a lényeg, hogy csodálatos az íze, és mindig meg tudnám enni. Hűtve finomabb, és ez egy pár kocka jéggel mindig megoldható.
Hozzávalók: 2 adag
- 30 dkg eper
- 1 kanál méz
- 1/2 citrom leve
- 1 dl tejszín
- 3 cl fehér bor / elhagyható/
- 1 csöpp vanília kivonat
- 1 pici víz ha szükséges,hogy meglegyen a 2 adag, azaz kb.6 dl.