Szuper édesség, ahhoz képest,hogy vegan! Glutén,tej,liszt,cukor mentes.Nem kell ám megijedni tőle! Szuper finom és szinte korlátlan ideig eláll jól tárolva.A lányom találta ezt az édességet külföldön, és szerencsénkre / most már a tiedre is/ elég szemfüles volt ahhoz,hogy az oldalán észrevegye az összetevőket, nem mintha nem nézné meg mindig mielőtt megveszi! Természetesen rögtön ki kellett próbálnunk, és mondhatnám bevált!!
Én ezt a képen lévő formát találtam neki, de kis rudakat is készíthetsz, és alufóliába,mint egy szalon cukrot formázhatod, vagy csak hagyod simán, ha azonnal fogyasztásra kerül.
Hozzávalók:- 1 kg -hoz
- 40 dkg datolya
- 40 dkg sótlan kesudió / ha sósat kapnál akkor többszöri öblítéssel most le a sót róla/
- 14 dkg mazsola
- 5 dkg csokoládé
- 1-2 cl narancslé
Boríts ki egy tálba és olyanra formázd amilyenre szeretnéd, vagy csinálj ilyen 1 dkg-os kis golyókat mint én.
Ne ijedj meg ha fényes lesz a kész masszád, a növényi olajoktól van,de formázás után, a pihentetésnél el fog tűnni!
A masszát borítsd ki egy tálba és formázd olyanra amilyenre szeretnéd, vagy csinálj ilyen kis golyókat,amilyeneket a képen látsz.