2016. február 20., szombat

Lazacos kosárkák


Tisztában vagyok vele, hogy ez egy kicsit költséges előétel, de néha, talán megengedhetjük magunknak. Nálam ez karácsony táján esett meg, és azt gondolom, hogy megosztom az olvasókkal ezt a receptet, mert kis figyeléssel találhatunk a boltokban kedvező áron, jó minőségű füstölt lazacot.

Hozzávalók:

  • 1 csomag szeletelt, füstölt lazac / 200g g /
  • 1 csomag bolti leveles tészta 

krémhez:

  • 1 doboz tejszínes krémsajt 
  • 2 ek tejszínes tormakrém
  • 1 dl tejszínhab
  • kevés tengeri só
  • frissen őrölt fekete bors
  • pár csepp friss citromlé

díszítés:

  • pár szem capri bogyó
  • madár saláta
  • citrom gerezd  
  • paradicsom héja
  • petrezselyem zöld





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése