A húgommal bevásárló körúton voltunk és így találtunk rá ezekre a gyönyörű kaliforniai paprikákra, be is vásároltam belőlük, sőt Edit barátnőmnak is vettem, mert régóta tervezi, hogy kipróbálja a paprika krém receptemet a blogról. Biciklivel voltam, így kicsit behatárolt volt a vásárolható mennyiség.
Kézenfekvőnek tűnt, hogy a paprikák mellé még tegyek valamit a sütőbe a kihasználtság miatt, így egy pár szem régi burgonyát és pár szem paradicsomot is betettem egy másik lemezen a sütőbe, mert már akkor körvonalazódott ez a színes saláta.
Hozzávalók: 1 adaghoz
- 4 kisebb szem héjában sült burgonya
- 1 marék bébi spenót levél
- 1/2 sült kaliforniai paprika
- 1 szem sült paradicsom
- 1 dkg aprított színes paprika
- 1 dkg pirított mag keverék
- pici só
- kevés fokhagymás-chilis olaj olaj