2015. január 30., péntek

Párolt csirkemell lila káposztával és sült almával



Néha főzés közben eszembe jut egy kép, fogok egy tányért, rápakolom a dolgokat, és így néz ki , mint ez az egyszerű recept, reformosított változatban.




Ezeket a tündéri kis almákat a Nagymama Fűszertárban vettem a Brüsszeli körút 21. szám alatt. Érdemes benézni!



Az első képen száraznak tűnik az étel, de így a közeli képen látható, hogy szaftos. A csirkét fóliában sütöm.



Az almákat megfelezem, kimagozom, majd  cukorral megszórom, és irány a sütő! 180 fokon kb. 25 percig sütöm. A kis dekor almákat megforgatom cukorban, és félidőben helyezem az almákra, de látható a képen, hogy így is elégett a száruk. Néha történnek ilyen dolgok, de mivel először készült , így nem keserednék el!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése