2014. március 3., hétfő

Füstölt lazacos falatkák



  


Nagyon kedves barátnőm kért meg, hogy pár darab falatkát készítsek  estére, mert neki semmiképpen nem fér bele az idejébe. Szerencsém van, mert akad elég zöldség a díszítésre a hűtőmben, és tormát is mindig tartok itthon, így csak a lazacért kell beugranom a közeli boltba. 



 

  A füstölt lazac ősidők óta, nemzetközileg vállalt kísérője a tejszínes tormakrém, ezzel sosem tévedhetsz!!
Ha nem tejszínes a tormakrémed, akkor egy kis natúr sajtkrémmel kevert ki, és nagyon finom lesz.
A citrom szinte kötelező, de  a héját távolítsd el, amit én most elmulasztottam. A kapri bogyó és a kapor szintén társítható hozzá, esetleg a caprit bogyót félbe lehet vágni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése