2014. március 15., szombat

Csirkemell céklával és rukolával




Szerencsésnek érzem magam, mert nálam általában több alapanyag található, mint egy átlag konyhában, így sokkal könnyebben tudok pillanatok alatt összehozni valami harapnivalót!
Ezt használom most is ki! Pár napja  főztem egy fazék céklát, és pár darabot héjastól félretettem, és ez most kapóra jön! Sült céklával is gyakran készítem, azzal jobban is kedvelem, de ma így alakul.

Hozzávalók:

  • vékonyra szelt csirkemell 
  • olaj
  • só 
  • nigella mag 
  • rucola
  • cékla

Elkészítés:

A céklát megpucolom, megmosom, nagyobb darabokra vágom. 
A csirkemellet megmosom, picit megsózom, és kevés olajon megsütöm.
Semmi több előkészületre nincs szükség ehhez a könnyű vacsorához!

Egy marék rucolát helyezek a tányérra, majd rápúpozom a céklát, és amikor megsült a csirkemellet.
Kevés nigella maggal megszórom,
1-2 csepp balzsamecet krémet még csepegtetek rá, és már fogom is a villám!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése